Άρθρα

Αρθρα που αναφέρονται στον εναλλακτικό τρόπο ζωής

      Γραμμένα απο επιστημονικούς συνεργάτες της Alternative Line.

Καρκίνος: Η τέλεια λύση που βρίσκει ο εγκέφαλος

Ολοι οι καρκίνοι προκαλούνται απο έντονες εσωτερικές συγκρούσεις....
"Όλοι οι καρκίνοι προκαλούνται και ενεργοποιούνται από έντονες και βίαιες εσωτερικές συγκρούσεις που τις βιώνουμε χωρίς να τις εκφράζουμε.
Η φύση της εσωτερικής σύγκρουσης καθορίζει την περιοχή του εγκεφάλου που θα πληγεί και το όργανο στο οποίο θα εντοπισθεί η ασθένεια."….

Διαβάστε Περισσότερα

Top

Ελιξίριο υγείας και νεότητας

Εφτά μπαχαρικά, όσα και τα ενεργειακά κέντρα....
για κρύωμα, γρίπη, συνάχι, λαιμόπονο, βήχα, αυτιά, πνευμόνια, αποτοξίνωση, σκοτώνει ιούς και μικρόβια, ελευθερώνει και καθαρίζει την αύρα, το σώμα και το στόμα μυρίζει υπέροχα...
καταπολεμά την κατάθλιψη και είναι αφροδισιακό….

Διαβάστε Περισσότερα

Top

Βιοπολυπλοκότητα και Ομοιοπαθητική

Biocomplexity and Homeopathy
Η Επιστήμη της Ιατρικής συνεχώς εξερευνά άλλους ορίζοντες και εξελίσσεται προσπαθώντας να δώσει απάντηση στα μεγάλα ερωτήματα της ύπαρξης μας και της λειτουργίας της. Πολλές φορές διαλέγει λάθος μονοπάτια εξερεύνησης ενώ άλλες φορές χάνεται τελείως και οπισθοχωρεί. Είναι παρήγορο όμως ότι ορισμένες φορές βρίσκεται πραγματικά στον σωστό δρόμο.

Διαβάστε Περισσότερα

Top

Ανασκόπηση Κλινικών Μελετών της Ομοιοπαθητικής στη Θεραπεία του πόνου στο Μυοσκελετικό Σύστημα

Review of clinical studies on treatment of musculoskeletal pain by homeopathy
Σκοπός της εργασίας αυτής είναι να καταγραφούν και να διερευνηθούν οι κλινικές μελέτες με θέμα την αντιμετώπιση του πόνου μυοσκελετικής αιτιολογίας με την Ομοιοπαθητική Ιατρική.

Το υλικό της εργασίας προέρχεται από τη διεθνή βιβλιογραφία και ιατρικά συνέδρια από το 1948.

Διαβάστε Περισσότερα

Top

Ανθοθεραπεία


Ανθοθεραπεία είναι η μέθοδος που χρησιμοποιεί τα λουλούδια σαν βασικό μέσο για την παρασκευή ιαμάτων (φυσικών θεραπευτικών παραγόντων) με σκοπό την ανακούφιση των ψυχικών εντάσεων, την καλλιέργεια υγιών και ευχάριστων συναισθημάτων, την θεραπεία ψυχικών προβλημάτων και την ανάπτυξη της προσωπικότητας.

Διαβάστε Περισσότερα

Top

Γιατροσόφια που κάνουν καλό..


Μεταδίδονται από γενιά σε γενιά και, αν τα χρειαστείς, κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. Ιατρικές θεραπείες για να σκίζουν οι γιατροί τα πτυχία τους.
Τα έμαθες από τη γιαγιά και τον παππού και αν ανατρέξεις πιο πίσω θα δεις ότι κρατάνε αιώνες πίσω οι ρίζες τους. Πρακτικές εφαρμογές για να...

Διαβάστε Περισσότερα

Top

Τα μυστικά της αλόης: Για λαμπερό και υγιές δέρμα


Η αλόη περιέχει βιταμίνες, μέταλλα, ένζυμα, αμινοξέα, μονοσακχαρίτες και πολυσακχαρίτες. Η πλούσια σύνθεσή της θεωρείται ευεργετική για τον ανθρώπινο οργανισμό, αφού αποτελεί εξαιρετικό συμπλήρωμα διατροφής, ενώ εγγυάται και ένα λαμπερό και υγιές δέρμα.

Διαβάστε Περισσότερα

Top

Ομορφιά & Ολιστικές μέθοδοι αυτοθεραπείας


Η εξωτερική μας εμφάνιση, είναι ο καθρέπτης της υγείας μας!
Οι ρυτίδες, το αφυδατωμένο και θαμπό δέρμα, το τραβηγμένο και γεμάτο ένταση πρόσωπο, τα δερματικά προβλήματα, η παχυσαρκία, η κυτταρίτιδα, η χαλάρωση … είναι όλα καταστάσεις που η παρουσία τους ή όχι εξαρτάται από την συναισθηματική μας κατάσταση, την καλή υγεία και τον τρόπο ζωής μας (διατροφή, άσκηση, κακές συνήθειες).

Διαβάστε Περισσότερα

Top

Υγεία & Ευεξία για μια καλύτερη ζωή


Σε μία εποχή που αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι βρισκόμαστε σε δεινή οικονομική θέση, ή σε μια δυσάρεστη περιπέτεια, πολύ λίγο σκεφτόμαστε το θαύμα που δημιουργήθηκε με την γέννησή μας.

Την ίδια μας τη ζωή

Καθημερινά σκεφτόμαστε την υπέροχη αυριανή ημέρα που θα ξεκινήσουμε αυτη την δίαιτα που βρήκαμε στο Internet. Πόσο υπέροχα θα νοιώθουμε απο αύριο που θα κόψουμε το κάπνισμα, που θα πάμε γυμναστήριο, που θα, που θα.... Αύριο.

Διαβάστε Περισσότερα

Top

Στέλλα Αλεξανδρή

Παραδοσιακό
Thai Massage,
Εναργειακή Χωροθεσία
(Feng Shui) .

Περισσότερα..